Skip to main content
12 září, 2024

Plusco na webináři od AVAplace již 19. září!

12 září, 2024

Potřebujete řešení, díky kterému můžete kompletně pokrýt HR potřeby vaší firmy? To přináší představení HR aplikací na chystaném webináři, které lze rychle implementovat a začít tak využívat jejich skutečný přínos. To jsou HR aplikace, které najdete na platformě AVAplace pro uživatele Helios. A Plusco je jednou z nich. Webinář Představení aplikací pro Moderní HR se bude konat 19. 9. a my se na vás moc těšíme.

Digitalizace interní komunikace s Pluscem

Na webináři se s vámi náš Vít Šnévajs podělí o to, jak díky aplikaci Plusco a jejím modulům můžete budovat svůj tým, zlepšit komunikaci či zefektivnit HR procesy, a to s praktickými ukázkami z aplikace.

Registrace na webinář ZDARMA

Registraci a více informací o webináři naleznete ZDE.

Co je AVAplace?

O tom, že aplikaci Plusco můžete do svého informačního systému Helios od Asseco Solutions jednoduše implementovat s pomocí AVAplace, jsme vás už informovali.

AVAplace je platforma, která nabízí uživatelům informačního systému Helios jeho jednoduché a rychlé rozšíření o další aplikace z AVAplace programu. Právě tímto způsobem si můžete objednat také Plusco a zajistit si tak výhodnou a snadnou implementaci.

Jedním z nejdůležitějších bodů naší spolupráce je datová integrace. Ta zajistí zjednodušení administrace uživatelů a jejich dat v Pluscu.