Skip to main content
10 října, 2024

Plusco na veletrhu Automation4Business v Praze

10 října, 2024

S Pluscem se těšíme na společné setkání s vámi během tradičních konferencí Digitalizace účetnictví a Digitalizace HR, které probíhají během jednoho dne 16. 10. v Praze na ČVUT, CIIRC, Jugoslávských partyzánů 1580/3.

Plusco na veletrhu

Letošní program bude obohacen o veletrh Automation4Business, kde přední firmy z oboru představí nejnovější trendy a inovace v automatizaci a digitalizaci. Za Plusco nakonec místo našeho Petra Mikšoviče vystoupí Vít Šnévajs. Téma prezentace ale zůstává stejné: „Digitalizovaná interní komunikace, která zaměstnance motivuje a zároveň zlepšuje ekonomické výsledky vaší firmy.“

O čem bude naše prezentace?

V rámci prezentace se zaměříme na způsoby, jak pomocí digitální komunikace se zaměstnanci posilovat firemní kulturu a zvyšovat výkonnost firmy. Vít svou prezentaci obohatí o zkušenosti z praxe firem jako Hyundai, Baumüller, Oncomed nebo Kofola, které už se do digitalizace interní komunikace s námi úspěšně pustily.

Chcete se zúčastnit?

Vstupenka na veletrh Automation4Business stojí 236 Kč vč DPH.

Jste naši klienti nebo odebíráte náš newsletter Plusco News? V tom případě můžete získat vstupenku zdarma! Stačí nám napsat na e-mail novotna@sovanet.cz a my Vám pošleme link pro bezplatnou registraci.

UPOZORNĚNÍ: Vstupné na konference Digitalizace účetnictví a Digitalizace HR je od veletrhu odděleno. Pokud byste se chtěli účastnit jedné ze dvou konferencí, které probíhají během veletrhu, je třeba zakoupit vstupné přímo na danou konferenci, kde je oddělené vstupné.

Těšíme se na vás!

Pojďte si s námi užít inspirativní přednášky od odborníků na účetnictví a HR a využijte možnost poznat praktické ukázky nástrojů pro automatizaci firemních procesů a získat nové kontakty z oboru!

Těšíme se na vás již 16. 10. v Praze!