Skip to main content
17 října, 2024

Přizpůsobte si své Plusco aneb nové menu „na míru“

17 října, 2024

Neustále pracujeme na tom, aby aplikace pro interní komunikaci Plusco splňovala všechny představy a očekávání našich stávajících i budoucích klientů. A jelikož platí tvrzení „sto lidí – sto chutí“, chceme dát uživatelům aplikace možnost vybrat si takové zobrazení, které jim bude na 100 % vyhovovat.

Editovatelné menu

Menu je v každé aplikaci důležitým prvkem, který by měl uživatelům pomoci rychle se zorientovat. Přidali jsme proto nově možnost editovatelného menu.

Jaké změny jsou nyní uživatelům k dispozici?

  • Konfigurace vlastního pořadí položek v menu – díky tomu si může vedení firmy seřadit kategorie v Pluscu podle důležitosti
  • Možnost přidávat, dočasně skrývat či odebírat položky v menu
  • Různé varianty menu pro jednotlivé pozice – díky možnosti cílení jednotlivých položek menu je nově možné sestavit jiné menu například pro dělnické pozice a jiné pro management
  • Odlišné menu na desktopu a mobilu

Díky těmto změnám se výrazně blížíme našemu cíli, aby Plusco bylo plně přizpůsobitelné pro firemní prostředí každého jednoho klienta.

Menu nově ve dvou variantách

Díky oddělení menu na desktopu a na mobilu se nám také otevírá možnost přizpůsobit menu zobrazení na mobilech. Uživatelé Plusca si tak budou moci vybrat nejen klasické menu, ale také nové dlaždicové menu. Tuto variantu můžete očekávat již ke konci letošního roku.

Plusco na 100 % ve vašem brandu

Díky aplikaci Plusco můžete efektivně podpořit váš brand mezi zaměstnanci.

Plusco totiž nemusí být tak úplně Pluscem – abyste mohli dát Pluscu firemní tvář, můžete si pro aplikaci vybrat jakýkoliv název. Vznikne tak vaše vlastní aplikace, včetně vlastní ikonky v telefonu a vlastního přihlašování.

Na základě svých potřeb můžete v Pluscu zvolit barevné schéma aplikace – tedy primární a sekundární barvu, které se poté automaticky používají napříč aplikací. Pro co nejsilnější budování brandu je samozřejmě vhodné zvolit si barvy, se kterými v rámci firmy a reklamních materiálů nejčastěji pracujete.

Nové možnosti editovatelného menu přidávají ještě více možností pro personalizování Plusca do podoby vaší vlastní firemní aplikace.

Plusco jako platformu pro interní komunikaci můžete mít opravdu na míru vaší firmě.